Hej alla människor, jag lever!

Haha hjälp vad längesen det var jag skrev här! Måste först och främst skriva grattis i efterkott här till min mamma som fyllde 49 den 11 juli och Tom Fletcher som fyllde 25 år den 17 juli, måste säga det att Tom är en av dom coolaste 25-åringarna som finns :* han hade önskat sig en massa Disney-gosedjur i present och det första han fick på morgonen var ett gosedjur som föreställde en av dom där rymdgubbarna i Toy Story :D
Skriver nog lite mer om detta lite senare, nu ska jag ut och leta bröllopspresenter :D
Goodbye for now

Usch!

Hej! Hjälp, det var sjukt länge sen jag skrev något nu!! Jag har jobbat två veckor nu på Havsörnen och har två veckor kvar :)
Och nu hoppas jag att det blir regn!! Klarar inte av denna värmen :O
Jag och Jennifer var i kyrkan idag och hann vara med lite på mötet som tur var :)
Sen åkte Jennifer till Göteborg för att träffa sina föräldrar :)
Vad ska man mer säga? Jo, vi har vart hos min moster i helgen också, jag var där och skrev ut en massa foton som ska upp på väggen sen :)
Sen så har jag börjat lyssna på Green Day igen efter en lång paus, idag medan jag satt på Youtube såg jag en bild som nästan fick mig att gråta, Wake me up when September ends är min favoritlåt med Green Day, kanske för att Billie har lagt så mycket känslor i låten, men titta på denna bilden:



Tycker så synd om Billie :'( <3
Jag är ändå liiiiiiiiiiite glad att jag missade den låten i Göteborg, jag tror jag hade börjat gråta faktiskt, även om jag inte brukar gråta till låtar, men det måste vara extra känsligt live, men någon gång i mitt liv ska jag höra den live!!

Aja, måste dra nu,
Goodbye for now :)

RSS 2.0