McFlyyy!!

Yaaay! Idag har jag gillat McFly i exakt 2 år och dom kommer alltid vara bland mina favoriter!
Dom är helt otroliga! Alltså, jag fattar inte att folk vågar kalla deras musik för fjortismusik :S
Men iallafall, dom är helt otroligt bra! Tom, Danny, Harry och Dougie <3
Snygga är dom också, vilket jag absolut inte har nåt emot ;) <3
Speciellt TOM FLETCHER!!!! (killen längst till vänster :*)





Ska visa dom märkligaste musikvideorna ;)





Jag undrar vem som regisserat den sista, någon som har Tim Burton som förebild iallafall :P
Liksom eexakt samma stil :O

Aja, nu måste jag dra,
Goodbye for now :)

The Climb

Sitter och lyssnar på The Climb med Miley Cyrus, åh vad jag gillar den!
Så sjukt bra budskap och bra melodi!
Förresten, det är en av dom sakerna jag kommer sakna med Joy!
Nu är jag typ det enda Miley Cyrus-fanet i kyrkan!
Aja, får väl överleva ;)
Kolla videon till The Climb:



Älskar den!!!!

Aja, tror jag måste sticka för Gunnar väntar nog på mig :P
Ska till kyrkan nu :)
Ha en bra kväll!
Goodbye for now :)

Wake me up when september ends! <3

Har fallit helt för Wake me up when September ends, alltså jag har alltid gillat den men helt plötsligt hamnade den på min favorit-lista!
Många har trott att låten handlar om World Trade Center eftersom den heter "Wake me up when SEPTEMBER ends" och har spår nummer 11 på CD-skivan, men billie har själv sagt att den handlar om dagen innan 11 september, alltså den 10e, då hans pappa dog i cancer när Billie bara var 10 år... På Bullet in a Bible-DVDn kan man se väldigt tydligt att Billie gråter på scenen när han sjunger, men jag tycker Billie är väldigt stark som kan sjunga den Live ändå väldigt bra, han fortsätter sjunga även om tårarna rinner. Hoppas att dom spelar den i Göteborg <3

Kolla Live-scenen här:



Jag gillar att se Tré Cool (trummisen) så seriös, det visar att han inte bara är den där flummiga galningen med en damhatt.
Och kom inte och säg att Billie sjunger dåligt i den här videon, tänk på vilken fantastiskt bra sångare som klarar av att sjunga samtidigt som han gråter, jag kan inte ens prata när jag gråter!

Tack Billie <3

Goodbye for now

Remember me?

Nu är jag tillbaks här igen ;)
Har precis sett klart på min nyinköpta film, New Moon :D
Var bara så tvungen att ha den!!
Åh förresten har ni sett vad som har kommit ut?

This:



Nu längtar jag ju tills den 30 juni istället ;) men först och främst 5 juni (YAAAAY)

Aja.. på tal om New Moon och Eclipse, så tycker jag faktiskt att folk ska se Remember Me, jag lovar dig att du inte kommer ångra dig, skit i vad metro säger, att den var alldeles för söt.
Den var söt, men inte överdrivet, och den slutade väldigt oväntat!!!
Jag blev så chockad att jag nästan började skaka.
Kolla här:



Se den se den se den!!!!!

Okej, ska jag skriva nåt mer?
Åh just det! Min pappa fyller 56, så grattis!!

Goodbye for now

Danny!!!

Fyller 24 idag! Alltså, jag vet att jag skulle ha en paus, men eftersom jag hade tänkt skriva något idag om Danny så gör jag det!
Så grattis till dig Danny Jones <3 du är en begåvad musiker och sångare i ett av världens bästa band!
Önskar bara att ni kunde komma till Sverige!!! Då skulle jag ha sett båda mina favoritband LIVE!





Så, McFly kom till Sverige och grattis danny!
Goodbye for now

But soft! What light through yonder window breaks?

Åh vad jag har fastnat på Romeo och Julia, kanske inte så konstigt eftersom vi såg den på Svenskan för några veckor sen och nu håller vi på se den på Engelskan också, men det har inte jag något emot, den är ju bra :) och jag gillar den nya versionen, dom använder ju samma språk så det gör inte mig något att dom har ändrat vilken tid den utspelar sig i, och Leonardo DiCaprio var så snygg när han var yngre!!! Haha nu låter jag som en fjortis, jag vet :P
Men aja, kolla detta videoklippet iallafall :)



I like it :)
Förresten måste jag bara säga att jag längtar tills den 20 mars!!!
Då kommer New Moon ut på DVD, ska typ gå till MediaMarkt direkt när dom öppnar :P (kom på det nu bara för att jag snackade om Romeo och Julia, det Bella säger i början kommer ju från Romeo och Julia :))

Nog talat om filmer :P
Idag hade vi HLR på Omvårdnadslektionen, visst det är jättebra att ha och så, men hjälp vad jobbigt det var,
har ont i händerna fortfarande, kanske tryckte för hårt på dockan :P
Men men, nu är det klart och behöver inte göras på ett tag igen..

Nu är det tänkt att jag ska ta en paus ifrån datorn minst en vecka, det kanske underlättar huvudvärken jag har hela tiden och illamåendet, tror det kan ha med mina ögon att göra, jag anstränger dom nog alldeles för mycket, läser böcker, tittar på film, TV, dator mm. och dessutom med en dålig sömn också!! Jag får skärpa mig!
Men aja, hörs kanske om en vecka, ska dra nu.
Ha det bra!
Goodbye for now!

Dieselråttor och sjömansmöss- memories <3

Idag satt jag och kollade på en av mina favoritjulkalendrar :) Dieselråttor och sjömansmöss :)
Den som kom på själva händelserna måste haft väldigt vild fantasi, det händer så otroligt mycket,
barn som blir förminskade, Lucky Closette som letar efter stoppknappen, Don Calzone som blir munkråtta hos en blind kyrkråtta, kölsvinet som alla är så rädda för, Trassel med trunken som spelar bort Instruktionsboken på poker, Mäster Estragon som har suttit fast i en råttfälla i 100, eventuellt 200 år, oraklet i oljetråget, klarhetens källa, dammråttorna, Mäster Estragons kikare, Smultron-Agnes, pladdermössen, tårar av renaste silver, "skitstäver" och så mycket mycket mer! Hjälp vilken fantasi :O men åh vad den julkalendern var bra :* kommer dock ihåg att jag drömde mardrömmar om kölsvinet och oraklet i oljetråget när jag var liten xD
"jag vet vad jag vet och jag gör vad jag kan, jag är sanning i en sanningens man!"

Aja orkar inte skriva nåt mer, men ha det bäst ;)
Goodbye for now

yes!

Nu har jag sett This is it! Den var jättebra, värd att se om man gillar Michael Jackson :)

Ska snart åka till min mormor, men vill bara skriva några rader först :)
Eftersom jag inte skrev på bloggen på hela förra veckan tänkte jag idag skriva om mötet i fredags, det var ärligt talat den bästa predikan Jonatan har haft någonsin enligt mig, det finns vissa saker som inte är bra att göra när man är kristen, det kan vara att kolla på filmer med överdrivet mycket sex, lyssna på destruktiv musik o.s.v. det försvagar ens samvete. Jag säger inte att det är regler man ska följa som står i en lagbok, men Gud säger det för ens egen skull, för att man ska må bra, jag mår inte bra av att lyssna på en låt som handlar om att man ska döda varandra eller skräckfilmer, vissa kanske klarar det, men det är inte bra för ens själ, men som jag sa, man har ett eget val och det är inga regler.
Svårt att säga mer än så om predikan, den var så bra!
Jag skulle ärligt talat inte kunna tänka mig ett liv utan Gud!
Han har gjort så sjukt mycket i mitt liv så det är svårt att inte tro!

Jag måste sticka nu,
ha det bäst <3
Goodbye for now

Michael...

Sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson, jag måste verkligen se "This is it", kan ju hyra/köpa den på dvd nu äntligen... Men seriöst, jag tror verkligen han hade ett hjärta för människor och för naturen, lyssna bara på Earth Song och Heal the world, man vet ju aldrig men han kanske till och med var kristen med tanke på låten You are not alone, det låter som att den handlar om att någon han älskar har lämnat honom och han hör en röst som viskar i hans öra: du är inte ensam!

Kolla denna underbara videon:



Så vackert, jag vet att vissa tänker stackars barn! men kom igen, kan inte folk fatta att Michael Jackson inte var en pedofil?! Visst han älskade barn, men vem gör inte det? Han kanske hade en speciell kärlek till dom eftersom han själv aldrig fick vara barn på grund av sin pappa, jag tror folk har missuppfattat hans kärlek till barn och gått på dom lögnerna. Michael blev inte dömd om någon vet det? Bara misstänkt, men det äckte för att få så nånga emot sig, sen när han har dött går samma människor som sagt att han var en pedofil i så många år och säger att Michael är ett helgon och vila i frid legenden, King of pop, då ändras plötsligt många människors uppfattning om Michael.
Men jag tycker Michael var en riktigt bra sångare och dansare, ja hans musikstil är något annorlunda jämfört med vad jag brukar gilla annars, men han är ovanligt bra för att ha den musikstilen han har, han har något alldeles speciellt, en helt egen stil liksom!
Dessutom var han otroligt vacker, han förstörde sitt ansikte sorgligt nog, men jag tycker ändå han var vacker i slutet av sitt liv, i hjärtat <3
Nu måste jag dra,
ha det bäst <3
You are not alone, I am here with you <3
Goodbye for now

RSS 2.0