hello hello :)

Sitter här och trögar mig, orkade inte till kyrkan idag, var fruktansvärt trött efter all praktik, idag var äntligen sista dagen, eller äntligen och äntligen, jag har lärt mig otroligt mycket, det kommer nog vara användbart när jag börjar jobba sen :) idag fick jag till och med prova på sondmatning!
På tal om något helt annat nu, jag är väldigt glad att jag inte är ute nu! Det låter som bomber, dom som sköter det på Råslätt är helt galna!!! Orkar inte gå ut och titta, eller vill inte rättare sagt!
Haha, vad ska man mer säga om denna dag? Jag har varit på Elgiganten, oj vad intressant va?:P Aja, jag köpte iallafall två filmer, Dumbo och Luftslottet som sprängdes, haha snacka om två helt olika genrar xD
Men jag satte mig och kollade på Dumbo när jag kom hem och det är alltid så kul att veta vilka "nya" Disney-filmer som kommer ut snart, en film jag helt ärligt talat inte har sett, Skönheten och odjuret, men reklamen på DVDn ville ju inte visa när den kommer ut, bara att den kommer i höst, så jag kollade så klart upp det sån nörd som jag är, och den kommer ut den 27 oktober, men när jag kollade såg jag flera filmer jag hemskt gärna vill ha som kommer snart :) Precious, Alvin och gänget 2, Remember Me, Prinsessan och grodan och Flickan från ovan! Men dom jag mest längtar efter är ju Remember me och Flickan från ovan!
Nu orkar jag inte skriva längre, ska skicka in ansökan om feriepraktik...
Goodbye for now!

SM-guld för 4:e gången!

Sitter nu på väg hem från Uppsala, var där en liten sväng med Anki och träffade Jennifer :)
Gick med HV-halsduken på mig hela dagen igår, ville att stockholmarna skulle reagera när jag gick in på McDonalds lite utanför Stockholm, men dom bara tittade lite som om jag vore dum i huvudet, ville reta upp någon, men det gick visst inte :P
När vi väl var i Uppsala, så var vi på stan, så jag hade ingen möjlighet att se matchen, men fick sms av Gunnar varje gång det hände något, sen blev det ju förlängning. som det har vart på varje match mellan HV och Djurgården!
Jag var så sjukt nervös, för vi var på Gränby Centrum och kollade klänningar till Johannas bröllop, temat är rött, men det fanns bara massa rosa ÖVERALLT, och dom få röda klänningarna jag hittade var inte alls min stil. Men iallafall, sen satte vi oss ner en stund, och då fick jag det avgörande smset av Gunnar, "Guld klart"
Haha jag vet inte hur jag reagerade då, jag började hoppa och blev överlycklig xD jag undrar verkligen vad folk runt omkring trodde :P men iallafall, lite senare gick jag till en affär där jag träffade en man som såg min halsduk och sa: Grattis till SM-guldet! Jag bara: Ja, jag är jätteglad!!! och han bara: Och jag är mindre glad!
Haha lite kul att han sa grattis ;)
På onsdag ska hela Jönköping fira HV på Atollen, parkeringen vid Munksjön :) <3
Aja, men iallafall, sen stack vi hem till Jennifer och Anki var på konsert med Simon Ådahl, hemma hos Jennifer snackade vi en massa och sen såg vi på Flickan som lekte med elden och Jönssonligan :P sen imorse såg vi Luftslottet som sprängdes, kan inte för fem öre förstå att vi hade såna dumma fördomar om filmerna, man ska aldrig döma en film efter trailern, jag blev jättechockad när jag såg den!

Nu har vi 14 mil kvar till JKPG, det går lite segt :O
vill komma hem snart! Men jag måste säga en sak, jag är jättenöjd med denna helgen! :)
Tack Jennifer och tack Anki <3
Goodbye for now

Jahaaaa...

Nu sitter dom andra och kollar på matchen mellan HV och Djurgården, jag lär ju märka om det händer något ;) Men HV kommer ju att vinna iallafall :P (alltså kanske inte denna matchen, men hela serien :))
Nu har jag förresten haft praktik HEEELA helgen och är äntligen ledig, så imorgon kommer jag sova länge ;)

Haha,  förresten i lördags var det en kvinna som jobbar på min praktikplats som märkte att jag hade mitt UNITE-band kvar på mig och frågade om jag hade vart där och om det var bra, sen berättade hon att hon var med i Pingstkyrkan och att jag kanske kände igen någon av hennes barn, sen sa hon vad hennes barn hette och frågade: Vet du vem Micke är? Och det visste jag ju inte, förrän hon sa: Men Frank Frågar? Vet du killen som springer runt på stan och frågar folk?
Haha fy vad jag blev chockad xD men dom var väldigt lika ;)

Nu gjorde HV ett mål!! Halleluja!!! :D

Nej nu orkar inte jag skriva mer :P
Goodbye for now :)

good morning

Skönt och vara ledig idag :)
Ska dra till Pingstkyrkan ikväll, har bara vart där på ett fredagsmöte en gång så det kommer bli kul :)
Sen imorgon ska jag först ha praktik från 12.30-21.00, så efter det ska jag skynda mig till Linnésalen på Råslätt där det är ungdomsmöte, ovanligt men kul :)
Nu ska jag strax dra mig till Willys och köpa något gott till frukost och sen ska jag kolla klart på flickan som lekte med elden. Lisbeth Salander är COOL :D
Förresten på tal om något helt annat.. Green Day har en ny musikvideo, eller ny och ny, den är väl några veckor gammal eller så :P Men jag måste säga att jag blev chockad när jag såg vilken låt det var, Last of the american girls, den är jättebra men jag förväntade mig inte att den skulle bli en så stor hit :) fast jag tror inte den blir som 21 guns och Boulevard of Broken dreams, men ändå :)




grym video :) och om någon undrar om dom där pipen i slutet så är det för att på skivan är det en övergång till nästa låt, Murder City. Alltså borde dom göra en video till den också tycker jag ;)
Aja, nu ska jag sluta tjata och gå till Willys..
goodbye for now :)

Under my umbrella ella ella...

Haha fråga mig inte om rubriken, sitter och lyssnar på den just nu, nej inte Rihanna, utan McFly <3
Alltså, jag älskar deras covers av låtar :) jag vet att dom gör sina egna sånger bäst, men vissa covers kan man inte annat än att älska :)
Till exempel She Loves You med The beatles, The winner takes it all med ABBA, I kissed a girl med Katy Perry, Mr Brightside med The Killers, Dont stop me now med Queen och såklart Umbrella :)








Haha mycket på en gång? ;) Men McFly kan man ju inte få nog av!!
Älskar dom <3
måste logga ut nu men ha det bäst people
Goodbye for now

Män som hatar kvinnor/the girl with the dragon tattoo

Hej! Var sjukt längesen jag skrev på bloggen nu, har vart i Uppsala och galnat mig ;)
Stannade hemma från praktiken idag för att jag har haft magsjuka i helgen :S usch usch usch!

Seriöst, nu blev jag skitarg!! Jag fattar inte vad det är med USA!!! Alltså, om ett annat land gör en riktigt bra film som blir hyllad över hela världen så får dom panik för att det inte är dom som får ära!
Nu läste jag att 2012 kommer "The girl with the dragon tattoo" i USA, alltså "Män som hatar kvinnor"!
En sak är säker, dom kommer aldrig aldrig ALDRIG hitta någon som spelar Lisbeth så bra som Noomi Rapace!!
Och ska filmen utspelas i Sverige? Kommer dom prata svenska då? Haha det tror jag INTE!
Dom har så många regissörer och det finns flera miljarder böcker i världen som skulle kunna bli film, så varför ta en bok som redan är en film som dessutom är otroligt välgjord? Åh just det ja, filmen har fått så mycket bra kritik, det tål ju inte USA.
"Tyvärr" USA, ni kommer inte lyckas lika bra som Sverige har gjort! Ni kan inte göra en thriller utan 5 miljoner specialeffekter. Det är det jag älskar med "Män som hatar kvinnor", den är så otroligt äkta!
Sånt kan inte amerikaner när det gäller thrillers, dom kommer säkert göra så att istället för att Lisbeth kastar bensinen och tändstickan på sin pappa när hon är liten, kommer hon att tända på en bomb och kasta på honom och bilen sprängs i 10000 bitar!
Alltså det låter kanske överdrivet, men det gör mig arg att inget annat land kan få ära för något utan att dom ska göra en egen version av filmen.

Aja, måste dra nu..
Men Goodbye for now!

God morgon eller vad man ska säga xD

Har precis ätit något som jag kallar en fet (menar verkligen FET), jättegod lyxfrukost, det var bara apelsinjuice som fattades, men jag åt stekt ägg och bacon :) gott iallafall :D och snart ska jag träffa Gabriella, yaaay! Har inte träffat henne på jättelänge, kommer bli awesome :D och ikväll är det LördaLive i PK! Känner på mig att det kommer komma en hel del folk dit, ska bli väldigt intressant att se deras påskdrama, hörde att det skulle vara i mordern tid :)
Måste dra nu ser jag, måste duscha innan jag sticker, så ha det bra!
Goodbye for now :)

heyheyheyheyhey

Sitter och kollar på påskspelet från Livets Ord från 2002 ;) Intressant, har inte sett det sen dom slutade med det!
Och Marley stötte nyss emot Jonathans flaska med påskmust så det skvätte över hela mitt golv, nu längtar jag tills vi ska sälja honom! Han förstörde dessutom en JB-affisch som var värd 69 kr! och jag får tvätta om håret märker jag för det skvätte ända upp dit :P
Aja, hade tänkt åka till kyrkan nu, men har inget busskort, inga pengar och inte heller på mobilen :S
Jag får väl läsa "Handbok för livet" och sjunga lovsång, är nog lättare att koncentrera sig då tror jag, så det ska jag göra :)

Måste dra nu,
glöm inte varför vi firar påsk på riktigt <3
Goodbye for now!

Påsklov+Slumdog Millionare

Ja nu har jag påsklov!! :D Halleluja!!
Och på tisdag ska jag åka till Uppsala, vilket kommer bli hur kul som helst!!!! :D
Imorgon ska jag försöka se The Passion of the Christ, har misslyckats dom senaste gångerna för att den är för mycket att se, men å andra sidan behöver man inte en film för att komma ihåg vad Jesus har gjort för oss, men jag ska ändå försöka <3

Kan förresten berätta om en annan film som jag såg igår, Slumdog Millionare, den handlar ju om en kille från slummen i Indien som är med i "Vem vill bli miljonär?" och han vinner 10 miljoner, folk tror att han fuskar eftersom han vet allting och han blir satt i ett rum med en TV-apparat med ett videoband från programmet och måste berätta från fråga till fråga hur han kunde svaret.
Den var jättebra, men väldigt hemsk också!!
Så det är en film jag rekommenderar starkt!!



Aja, måste dra nu,
men ha det bäst :)
Goodbye for now :)

RSS 2.0