McFly <3 <3

Alltså åååh vad jag älskar dessa fyra killar <3 Tom, Danny, Harry och Dougie!
Alltså, det går inte jämföra med t.ex. Jonas Brothers, visst jag gillar Jonas Brothers också men har aldrig känt en sån kärlek jag gör för mina älskade McFly <3 och nej inte för att dom är snygga (vilket dom självklart absolut är) men texterna till deras låtar, deras UNDERBARA brittiska dialekt och deras härliga röster som absolut inte är som alla andra!
Funderar på att skaffa mig några LIVE-dvd:er med McFly, t.ex. The greatest hits tour eller vad den heter, där är min absoluta favoritlåt med, fattar inte hur mycket jag älskar den!!!

Lyssna på låten och läs texten här!!!



Nån som förstår varför jag ÄLSKAR denna låten??
Tom Fletcher is the king <3
(and so is Danny Jones, Dougie Poynter and Harry Judd!)

Ååååh!! Nu när jag sitter här och skriver om just McFly inser jag att det är Dougies födelsedag idag!!!!
haha lite skumt xD
Men grattis på 22års-dagen en av världens bästa basister ♥

Förresten när jag ändå håller på tjatar om det där bandet.. så kan jag passa på att visa några bilder och en så sjukt fin video som får en att nästan gråta och förstå att dom är underbara människor och bryr sig om barn som antagligen inte kommer leva länge till <3







This is the end but baby don't you cry,
If this is the last song I'll ever play
Then I guess it's time to say
We thank you all! (lite bitar ur The Last song)

Med dessa McFly-ord säger jag som jag annars brukar säga...
Goodbye for now (We thank you all)

Mhm...

Skrev inget inlägg igår så jag får väl skriva idag då ;) men iallafall igår var jag i kyrkan på Adventsgudstjänst, Stefan var helt crazy xD Det var bara skönt det, har vart på andra adventsgudstjänster där man nästan har somnat..
Iallafall sen stack vi hem till Joy :D det var jättemysigt att komma hem till henne :) sen stack vi till julskyltningen som egentligen inte var nåt speciellt...
Och idag anmälde jag mig till Unite10+ att jag köpte en klänning att ha på nyår (ja JAG köpte en klänning, även om det verkar helt otroligt eftersom att jag sitter här nu framför datorn med slitna jeans och en Green Day-tröja) men iallafall, den påminde lite om Bellas balklänning i Twilight fast lite rockigare och fluffigare :)
tror jag lägger ut en bild på klänningen och en annan klänning så ni får gissa vilken av dom det är :P den kostade iallafall 199 kr och så ut att kosta minst 399 :O riktigt bra pris tycker jag :)

Idag fick jag förresten reda på att jag får ta ledigt imorgon och på torsdag från Psykiatrin, ska läsa på ett prov istället, känns jätteskönt!

Nu ska jag dra.. ha det bra :)
Goodbye for now!

Svampbob fyrkant!

Idag har Svampbob gått hela dagen på MTV :D tycker det är iallafall en "vettig" serie jämfört med andra serier på MTV, då menar jag t.ex. Hogan knows best, Brooke knows best, The Hills m.fl.
Jag tycker han är cool Svampbob xD

Aja, nu sitter jag iallafall här, samtidigt som jag kollar på "Sonny with a chance" eller vad det nu heter :)
På tal om det programmet tycker jag verkligen att dom nya Disney-stjärnorna är MYCKET bättr än Vanessa Hudgens och Zac Efron! Nu är det Miley, Demi och Selena som gäller (du vet tjejer som inte beter sig som fjantar och sjunger en sorglig ballad för att killen dom är kära i plötsligt får ett jobberbjudande eller nåt så han inte har lika mycket tid för tjejen)
Men iallafall, coolast av alla är iallafall Miley!! Hon har liksom fötterna på jorden och ÄR faktiskt en bra skådespelare och sångerska, älskar hennes låtar och älskar Hannah Montana och tycker man kan göra det även om man är 18 år, nu börjar btw Hannah Montana på Disney Channel, måste kolla måste kolla :D

Jag har en stark känsla av att en viss person som är kommentator number one på min blogg kommer att kommentera detta inlägg ;) you probably know who you are ;)

Goodbye for now :D

Mardröm :S

Seriöst inatt hade jag en mardröm om en man som först var jättetrevlig mot mig och Antonela, sen stack han iväg och kom tillbaka med en pistol och var på väg att skjuta, Antonela tyckte bara det var löjligt och bara försvann så när jag var ensam där med den mannen kunde jag inte göra annat än att springa och det var typ det min dröm var, att jag bara sprang ifrån en man med en pistol, sen kom han in i mitt rum och då sköt han plötsligt men inget hände och sen försvann han helt spårlöst och sen satte jag på TV:n och såg att han var en man med riktigt allvarliga psykiska problem.

Så efter denna drömmen MÅSTE jag få vara borta från psykiatrilektionerna minst denna vecka iallafall!
Annars kommer jag väl att drömma om ett självmord nästa gång och det skulle nästan vara värre!!
Nu har jag iallafall skrivit ett mail till Ann (läraren) så hoppas hon förstår...



Förresten igår var det ju Take Off i kyrkan med Stefan Salmonsson och alla andra ungdomsarbeten i Huskvarna :D
Det var awesome!!! Gillade att dom spelade tre av mina favoritlåtar :D Break free, Came to my rescue och Happy Day! Dessutom var det kul att fler från andra kyrkor i Huskvarna verkade gilla mötet :D

Jag och Gabriella var förresten uppe på scenen och blev intervjuade också ;) snackade om en grym idé vi har om en ny hemsida för kristna ungdomar.. Hoppas det lät bra, Joy kommenterade ju iallafall att hon var stolt över oss hehe :) ♥

Nu måste jag dra, ska till Willys och köpa godis känner jag!
Skriver senare igen :D

Ha det bra, God bless you :D
Goodbye for now :)

Team Jacward :D

Om man är en Twilight-nörd förväntas det att man ska välja en sida..

Vampyr eller varulv?
Iskall eller jättevarm?
Musikalisk eller händig?
Natt eller Dag?
Cullen eller Black?
Edward eller Jacob?

men nu är det så att jag kan inte välja för jag gillar både Edward och Jacob :)
Så för mig blir valet Team Jacward!



Goodbye for now :D

LONDONLONDONLONDON!!

Nu känner jag en sån där "JAG VILL ÅKA TILL LONDON!!!"-känsla igen!
Sitter och kollar billiga resor och hotell nu för jag måste bara dit i sommar!
Jag har faktiskt tänkt sätta in pengar på mitt sparkonto för att ha råd med det, ska nog önska mig lite i julklapp också.
Men jag ska komma dit på ett eller annat sätt!
London in my ♥
Du vet som Joey Tribianni säger: "London Baby!" ;)

Goodbye for now :)

Sunday

Idag är det söndag och jag är inte i kyrkan men ska ju dit ikväll :)
Nu sitter jag och lyssnar på The heart never lies med McFly <3 inser att det var rätt längesen jag lyssnade på dom förutom igår då ;) när jag och Joy spelade upp McFly och massa Miley Cyrus på Gabriellas dator :P
det var en väldigt trevlig fest :) kul när Victor och Marcus skulle sjunga The start of something new (från HSM) på SingStar xD på SingStar var det väl dock jag och Joy som sjöng mest (för vi är såna som gillar Miley Cyrus och andra Disney-stjärnor) men det var kul xD
Idag har jag annars kollat klart på Twilight ♥
Nu ska jag gå och köpa nånting, typ en cola eller nåt ;)

Goodbye for now

yo!

Seriöst idag vaknade jag 12.30 :O inte likt mig men jag hade svårt att somna för att Mysen löper och skriker som en gaphals och dessutom började det spöregna så det piskade mot fönsterbrädan :O
Men nu sitter jag här iallafall och vet inte vad jag ska skriva :O xD jaja jag ska väl logga ut nu och äta nåt och kanske se en film så kanske jag är mer bloggsugen senare ;) (för er som inte märkte det var jag VÄÄÄÄLDIGT bloggsugen igår :P) och igår hade jag förresten 6 unika besökare och 32 sidvisningar :O vem kollar så ofta egentligen?

Goodbye for now :D


NEEEEW MOOOON!!! (varning LÅÅÅÅÅÅNGT inlägg!)

Alltså New Moon var helt galet bra!!!
Har nog aldrig tidigare sett en så bra film (speciellt inte uppföljare) men denna var faktiskt bättre än Twilight!
Mycket mer humor och mycket bättre ljuskvalité (tycker Twilight var väldigt dyster stämning i jämförelse)
Alla kanske inte skulle gilla denna filmen men jag tycker verkligen den var riktigt speciell, Edward hade ännu finare repliker i denna (förstår inte hur dom lyckas skaffa finare repliker än i Twilight men det hade dom iallafall)
och jag älskar Jacob i filmen!!! Så fin är han, bra att han var med så mycket i denna filmen.. bara störande att alla fjortisar skrek och busvisslade varje gång Edward eller Jacob kom fram.
Och en kille till man får se mer av är Jasper :D Han träder fram mer i rollen, inte lika försiktig och så vilket är ganska skönt :)
Förresten.. i trailern jag la upp för några dagar sen var den blonda tjejen med knallröda ögon Dakota Fanning :O trodde verkligen jag skulle känna igen henne men jag blev chockad, hon som alltid har vart så liten, hon är ju typ 15 nu men hon ser ju sjukt mycket äldre ut!
Några av dom bästa replikerna som jag kommer ihåg är dom här:

"you're the only reason to stay alive, if that's what I am"- Edward

"Wow! Dating an older woman! That's cool!"- Emmett (på Bellas födelsedagsfest när hon blir äldre än Edward)

"Happy b..... nevermind!"- Jasper (när Bella inte vill bli påmind om sin födelsedag :P)

"You're sort of beautiful"
"How hard did you hit your head?"- Bella & Jacob

"I vote yes, you can be a vampire, it would be nice if I didn't want to kill you all the time"- Jasper

"Bella, I can't live in a world where you don't exist!"- Edward

Den sista var nog min favorit :) tycker den var så fin <3

Längtar tills onsdag när jag ska se den igen med Gabriella :D
Och så längtar jag såklart tills den kommer på DVD men jag lär ju få vänta rätt länge på det,
men hoppas det inte tar lika lång tid som det gjorde med Twilight :O
Och just det en till sak jag längtar till (inom Twilight-världen) är Eclipse som kommer i sommar :D

Okej nu har jag tjatat ihjäl er med New Moon-snack xD men jag säger bara att den är sjukt sevärd!




Nu hade jag tänkt skriva om nåt annat ;) Jag var på ungdomsmötet idag och det var hur bra som helst!
Jag tror att alla tog åt sig den där predikan på sitt eget sätt. Jag förstår nu varför man ger 10e varje månad, jag har förstått det innan också men aldrig förstått hur sjukt viktigt det är! Jag ska erkänna att jag kan tänka väldigt snålt när det gäller kollekten i kyrkan, men tänk, det är faktiskt bara 105 kronor jag behöver ge, det är inte mycket alls (egentligen) men jag har fått många tillbakablickar från när jag var yngre och gick på barnmöten (när jag hörde Högtryck-låtarna typ ;)) så kom jag på det idag när Jonatan snackade om det en låt som har satt sig på hjärnan:

Ge, det kommer tillbaka!
Överflöd från vår himmelske far

typ allt jag kommer ihåg från den låten för jag tror den bara gick så, men det är ju sant :)

Vad jag saknar att vara barn ibland, men ändå inte, jag tror de låtarna jag lyssnade på då verkligen var från Gud för annars hade jag nog inte trott ens på Gud idag. Det var ju typ den perioden av mitt liv som ingenting fungerade, den perioden min pappa lämnade oss för sista gången och gick helt och hållet över till ett liv som alkoholist, det var nog 10 år sen exakt i år, han är alkoholist än idag men det kan faktiskt bli bra! Det är ju så många andra som har blivit helt räddade, han kan ju inte komma till Torpahemmet nu eftersom dom ska stänga ner!!!! Fattar inte det! Men iallafall finns ju Josua :) fast kanske blir svårt om han redan varit där 2 ggr innan.

Nej nu måste jag sova! Detta var nog mitt längsta inlägg hittills :P
Kände bara för att skriva av mig, det kan man behöva ibland ;)

God natt people God bless you all <3 (även om du inte orkar läsa allt ;))

yaaaaay äntligen!

haha nu ska jag åka och se New moon ÄNTLIGEN!!!
Sen ikväll ska jag till kyrkan och träffa sköna människor :D
Men jag kommer hem och skriver här sen om filmen var bra emellan :)
Goodbye for now :D

Check this out!

Kolla vad jag hittade på youtube :O



Helt galet hur man orkar lägga ner så mycket arbete som ändå ska rasa sen, men coolt är det absolut!
Dessutom, han som bygger allt det här är ju som en konstnär.
Om du vill se fler videor med den här killen kolla här:
http://www.youtube.com/user/FlippyCat#p/c/DD595FE171DC9FDD

Var bara tvungen att visa ;) ha det bra!
Goodbye for now

Du kan lyckas!!!

Posten kom nyss och där var ett paket ifrån Livets Ord, jag lovar jag förväntade mig inte detta brevet för jag trodde vi hade gått ur klubben för jättelängesen.. men iallafall så kom en skiva och när jag såg vilka låtar som var med blev jag jätteglad :D typ låtar från Högtryck-skivan dvs. t.ex. WWJD, Du kan lyckas, Grå Sardiner och Bergssången!!! Det var liksom dom låtarna jag verkligen ÄLSKADE när jag var liten :D

Bara för det hade jag tänkt lägga upp texten till Du Kan lyckas ;) tycker den är så HÄRLIG!!

Whoawhoawhoa
Du kan lyckas idag, whoawhoawhoo
Ingenting är omöjligt för dig!
Du kan lyckas idag, whoawhoawhoo
För Jesus har lovat att vara med digx2

Om du lyssnar på Jesus,
lär du dig hur du lyckas i livet
Om du lyder din Herre,
visar han dig hur du kan lyckas med allt
Allting är möjligt för den som tror
Så lyssna noga, lyssna nog nu!
På hans ord

Du kan lyckas idag, whoawhoawhoo
Ingenting är omöjligt för dig!
Du kan lyckas idag, whoawhoawhoo
För Jesus har lovat att vara med dig

Det spelar faktiskt ingen roll
om det du ska göra verkar helt omöjligt
Du kan lyckas iallafall
för Gud är med dig!




Härliga minnen det där <3
Goodbye for now :)

New Moon

Imorgon är det dags!!! Premiären av New Moon :D har svårt att vänta, måste kolla på den här trailern om och om igen:



Detta är den senaste trailern :P

Imorgon efter filmen kommer jag nog skriva ett inlägg om hur den var :)
Goodbye for now!

Tack Gud!

Tack till alla er som har bett för mormor!!! Nu är hon så bra att jag till och med kunde sova hos henne i natt :D
Och tack Gud <3

Ha det bäst <3
Goodbye for now

Pray pray pray!

Snälla ni människor som läser detta, be att min mormor ska bli frisk.. hon ligger just nu på sjukhuset med lunginflammation och dom ska se om det är svininfluensa (hon är vaccinerad, så det vore illa om det var det!!!)
Det värsta med detta är att hon är en av dom värsta som finns att få svininfluensa, eftersom hon har massa andra problem med kroppen...
Men detta ska Gud kunna bota!! Om han kan bota cancer och få folk att stiga upp ur en rullstol så kan han bota min skruttmormor som har lunginflammation och eventuellt svininfluensa.

Jesus Christ can save anyone, heal anyone, just pray!

Kommentera detta inlägg så vet jag att du ber

God bless you people <3
Goodbye for now!

hello...

Känns som att jag har vart väldigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna :P
men jag har iförsig haft en del att göra, har vart i Kungsporten hela helgen till exempel,
GO! var det där :) nu när jag har fått så mycket om Ny Generation måste jag leta efter gruppen på ED (eftersom dom inte syns överhuvudtaget) men jag funderar på att fråga rektorn imorgon vart dom finns ;)
Helgen var annars väldigt bra :) Joakim Lundqvist predikade på lördagkvällen :D
Igår var jag hos Gabriella och snackade om vårt "lilla" (megastora) projekt, om du vill veta vad det är så får du faktiskt komma till Livets Ord den 27e på vårt STORMÖTE så berättar vi! (annars får ni veta om några år eller så kanske ;))
Nu sitter jag och lyssnar på mitt favoritband (om ni har läst min blogg innan så vet ni med all säkerhet vilka det är) men iallafall så lyssnar jag på Murder City och det är ingen speciellt destruktiv låt som det kanske låter som på titeln, den har typ ingen mening alls som många andra av deras låtar. Men några jag ändå vägrar att lyssna på är East Jesus Nowhere och Jesus of Surburbia (deras sämsta låtar då)

Kolla Viva La Gloria här nedanför :)



Nu ska jag sticka och lämna in en film jag hyrde igår, typ "Lost in Austen" haha så galen film :P
rekommenderas för "stolthet & fördom"-fans

God Bless you people <3
Goodbye for now!

Så ja...

Igår upptäckte jag en stor nackdel med att vara myndig!!
3 stod och "delade ut" sim-kort på a6 och jag tänkte att visst kunde man snacka med dom, jag kunde ju ändå snällt säga ifrån att jag inte vill och sen blir det inget mer med det (tänk på att detta var första (och sista) gången för mig som nån frågade). Iallafall stod hon där och försökte vara trevlig med sin mobil och sa: - jo men, nu är det så här att du får ju en gratis mobil på köpet, inte ett öre betalar du för den och blablabla..
Jag sa bara att jag "måste fundera" då sa hon: "vad ska du fundera över? Det är ju samma kostnad och du får en helt ny mobil!"
Sen frågade hon om jag hade leg och det hade jag ju inte (halleluja tänkte jag, nu slipper jag detta). Men då tog hon fram kontraktpappret och sa: Fyll i här så kommer vi med mobilen hem till dig ikväll så kan du visa ditt legitimation då!
Då försökte jag förklara att mamma skulle få damp på mig om jag kom hem och hade skrivit på ett kontrakt med 3 :P
då blev hon jättesur och sa: Men ring hem till din mamma om det är det du måste!
Sen sa jag att jag är nöjd med Telia och gärna vill ha det åtminstone några år till då tog hon tillbaka simkortet hon hade gett mig från början :P
  Haha nästa gång ska jag bara gå förbi och låtsas som att dom inte står där xD

Jaja nu ska jag inte sitta här och tjata om 3, ska ner till tvättstugan och sen träffa Gabriella :D och sen ska vi åka till Kungsporten där det är GO! med en av världens bästa pastorer där!! Joakim Lundqvist!!!! Kom dit 19.00!!

God bless you people <3
Goodbye for now!

jaaa...

Alltså idag känner jag mig inte frisk... känns som att jag har feber!
Vill verkligen inte vara sjuk för jag vill gå på cellgruppen imorgon och träffa skönaste Gabriella och Esther <3
Nu sitter dom andra och gapskrattar framför Family Guy.. har aldrig fattat det där programmet riktigt, jag är mer på Simpsons-sidan ;) jag älskar Ralph och hans tröga repliker, så söt är han :) men i Family Guy är den allra trögaste och stördaste knäppskallen Stewie..

Nog talat om Family Guy :P
Nu ska jag gå och vila mig lite och läsa nåt ord i Handbok för livet (världens BÄSTA översättning på Bibeln :))

God bless you people <3
Goodbye for now!


Came to my rescue..

Falling on my knees in worship
Giving all I am to seek your face
Lord all I am is yours

My whole life
I place in your hands
God of Mercy
Humbled I bow down
In your presence at your throne

I called you answered
And you came to my rescue and I
I wanna be where you are

In my life be lifted high
In our world be lifted high
In our love be lifted high


Praise you in this storm <3

Måste bara tipsa om en annan låt med Casting Crowns..
Praise you in this storm:



Tycker verkligen Casting Crowns är ett av dom bästa banden! <3
Var bara tvungen att skriva det..
Good bye for now :)

Önskar bara att...

Ja jag önskar att Green Day kunde ändra på några av sina texter, tycker det är jobbigt när man hittar en låt som är jätteskön och sen när man läser texten är det en text som bara driver med Gud.
Jag älskar melodin till Jesus of Surburbia men till och med titeln säger ju allt.
Jag tror eller vet rättare sagt att Billie, Mike och Tré skulle må mycket bättre om dom slutade med att driva så,
jag tänkte faktiskt på dom i fredags när Jonatan snackade om den där komikern som hade en show som hette Livets Ord..

Vissa tror väl att det är helt omöjligt att Green Day skulle sluta driva med Gud
Men om man bara ber kan ju vad som helst hända :)

God bless you people <3
Goodbye for now

hey...

Hade världens jobbigaste tankar igår men Gud hjälpte mig som vanligt <3
En låt som är så bra som jag lyssnar på när jag mår dåligt är den här:


eller:




Tycker Hillsong är så sjukt bra!!!!
Bara älskar det!

God bless you people <3
Goodbye for now!

Förresten!

GREEN DAY vann ett pris på MTV igår som bästa Rockgrupp :D

Skulle bara säga det.. byebye :D

yay :)

Ikväll är det Livets Ord som gäller :D
Kommer bli awesome!
Hoppas bara min huvudvärk kan försvinna så jag orkar med!
Får gå ut från datorn strax och lägga mig i sängen och vila tills klockan är halv 7
ska bara skriva klart detta inlägg och lägga in två GD-låtar i min iPod :P
Murdercity (inte så hemskt som det låter) och Peacemaker.

Förresten så köpte Victor (min lillebror) en iPhone igår.. idag kan han inte få på den, låter inte som en bra mobil :S ska nog inte satsa på den nästa gång jag köper en!


-g0ä.l´(haha Marley som skrev det sista xD)

God bless you people <3
Goodbye for now :)

halleluja!!!

Jag är så där superglad nu för två anledningar xD
Jag ska till habiliteringen imorgon så jag slipper skolan och sen på kvällen imorgon ska jag till kyrkan igen :D
och sen på lördag ska jag hjälpa till på Lördagskul och sen ska jag på Lörda' Live med Gabriella och hennes kompis :D

Alltså jag måste bara skriva ner några green day-texter som är översatta med Google Translate.. så kul tycker jag xD :P

KING FOR A DAY

Började vid 4 års ålder.
Min mor gick till mataffären.
Gick smyga genom hennes sovrumsdörren för att hitta något i storlek 4.

Socker och kryddor och allt trevligt var inte gjort för bara flickor.
GI Joe i Strumpbyxor gör plats för den enda.

Kung för en dag, prinsessa av gryningen.
Kung för en dag i en läderrem.
Kung för en dag, prinsessa av gryningen.
Just wait 'til alla killar får en last på mig.

Min pappa slog mig i terapi.
Han tror att jag inte är en riktig karl.
Vem sätter dra i drag queen.
Slå inte det förrän du provat

WELCOME TO PARADISE

Kära mor
Kan du höra mig gnälla?
Det har gått tre hela veckor
Eftersom att jag har lämnat ditt hem
Denna plötsliga rädsla har lämnat mig darrande
För nu verkar det som om jag är här ute på min egen
Och jag känner mig så ensam

Uppmärksamma knäckt gatorna
Och skingrade
Vissa kallar det slummen
Vissa kallar det trevligt
Jag vill ta dig igenom
ett ödeland jag vilja kalla
mitt hem
Welcome To Paradise

Ett skott ljuder vid stationen
Annan urchin snaps och vänster död på sin egen
Det får mig att undra varför jag är fortfarande här
Av någon underlig anledning är det nu
Feeling like my home
Och jag har aldrig I'm gonna go

Uppmärksamma knäckt gatorna
Och skingrade
Vissa kallar det slumområden
Vissa kallar det trevligt
Jag vill ta dig igenom
ett ödeland jag vilja kalla
mitt hem
Welcome To Paradise

Kära mor
Kan du höra mig skratta
Det har varit sex hela månader sedan
Eftersom att jag har lämnat ditt hem
Det får mig att undra varför jag är fortfarande här
Av någon underlig anledning är det nu
Feeling like my home
Och jag har aldrig I'm gonna go

Uppmärksamma knäckt gatorna
Och skingrade
Vissa kallar det slummen
Vissa kallar det trevligt
Jag vill ta dig igenom
ett ödeland jag vilja kalla
mitt hem
Welcome To Paradise



OBS! Dessa texter är väldigt sarkastiska så de har absolut INGEN mening :P


Nu ska jag gå och se nån gammal Disney-film

God bless you people <3
Goodbye for now


Ja du...

Kollade imorse när biljetterna till New Moon hade kommit ut.. kan  bara visa hur det såg ut :O


Haha säger bara en sak.. tur att jag slutar klockan 12 den dagen.. då hinner jag ju både bio och kyrkan :)
fast jag kommer se den fler gånger.. har lovat min moster och nästan tvingat henne på att se Twilight så vi kan se fortsättningen :P sen kommer jag väl se den med nån kompis :) (chansar på att den är så bra att jag vill se den så många ggr :P)

Förresten.. måste bara skriva en sak.. jag märker på min "kompis" hur viktigt det är att vara frälst..
hon verkar vara i en depression just nu och det påverkar verkligen oss också för det går ut över fel personer.
Önskar bara att hon kunde möta Gud... hon skulle må så bra då.

God Bless you people <3
Goodbye for now

Yoyoyo :)

Alltså.. jag funderar på att se This is it på bio imorgon... nån som har sett den? Kommentera i så fall vad du tyckte!
Idag har jag iallafall vart hemma hela dan för huvudvärk och fortfarande sömnbrist från Youth..
Så jag har sovit och kollat på Disney-filmer :P

Förresten skulle jag vilja tipsa om ett av mina favoritband som är kristna... Casting Crowns, inte många som har hört talas om dom men dom har lite rockig stil på lovsång, skulle säga att sångarens röst påminner om han i Nickelback. Kommer lägga ut min favoritlåt med Casting Crowns här:




Detta är en av dom låtarna som verkligen har berört mig.. speciellt den senaste veckan med tanke på att jag blev fri från mina tankar... Jag bara älskar jesus <3
Hoppas ni gillar det :)

God bless you people <3

AtHeart <3

Jag måste bara skriva att vi har världens bästa ungdomsarbete i våran kyrka!!! Hade det inte vart för det hade jag inte träffat så många underbara människor <3 :) t.ex. Gabriella, Joy, Esther, Charlotte och många många fler!
Jag har vart med i kyrkan sen 2006 och ungdomsarbetet har ALDRIG varit så grymt bra som det är nu och nu efter Youth kommer det bara bli bättre och bättre, jag har faktiskt aldrig varit med om en sån gemenskap som vi har här...

KOM DIT PÅ FREDAG VET JAG :D (gratis fika för nya hehe :P) klockan 20.00

God bless you och kom gärna dit om du bor i JKPG eller HUskvarna eller närheten :)


Tips?!

Jag behöver tips på någon kristen artist/band.. Känner att jag måste beställa hem några kristna skivor också när jag fick två Green Day- skivor på posten. Casting Crowns, Delirious? och Hillsong behöver ingen tipsa om. Men har du ett tips skriv en kommentar!

Ha det bäst :)

YOUTH!!!

Alltså detta var det grymmaste Youth någonsin!

Esther bad att jag skulle få slippa alla tankar i huvudet om allt som har hänt i mitt liv, jag känner ingenting nu!
Jag bara älskar Gud!!! Detta var något jag har tänkt på i flera månader och kunde ibland stänga in mig i mitt rum och bara tänka på det om och om igen tills jag mådde jättedåligt, men efter torsdag kväll känner jag bara för att se framåt vilket underbart liv jag kommer ha och det som har hänt har hänt och jag känner inget behov av att sitta i mitt rum och minnas och tycka synd om mig själv!
Tack gode Gud för att du fick mig att fatta det och fick mina tankar att försvinna! Jag har verkligen mött Gud denna veckan på riktigt!!! Han gav mig ett av dom viktigaste bönesvaren nånsin!

Just nu lyssnar jag på En mäktig våg med Ulf Christiansson, världens finaste låt!

Måste dra men GOD BLESS YOU PEOPLE :D


RSS 2.0