God jul!!

Hej allihopa :) god jul!!
Såg att gårdagens inlägg blev väldigt populärt, tack för alla kommentarer och tipsa gärna fler att läsa, inte för att göra reklam eller något, men jag tror det är viktigt för många att läsa just det.

Förresten, glöm nu inte varför vi firar jul!
Read this:

Lukas 2

1 Och det hände vid den tiden att från kejsar Augustus* utgick ett påbud att hela världen skulle skattskrivas. 2 Detta var den första skattskrivningen, och den hölls när Kvirinius* var landshövding över Syrien. 3 Alla gav sig då i väg för att skattskriva sig, var och en till sin stad. 4 Så for också Josef från staden Nasaret i Galileen upp till Judeen, till Davids stad som heter Betlehem, eftersom han var av Davids hus och släkt. Han for dit 5 för att skattskriva sig tillsammans med Maria, sin trolovade, som var havande. 6 När de befann sig där var tiden inne då hon skulle föda. 7 Och hon födde sin förstfödde son och lindade honom och lade honom i en krubba, eftersom de inte fick plats i härbärget.
8 I samma trakt uppehöll sig några herdar, som låg ute och vaktade sin hjord om natten. 9 Då stod en Herrens ängel framför dem och Herrens härlighet lyste omkring dem, och de blev mycket förskräckta. 10 Men ängeln sade: "Var inte förskräckta! Se, jag bär bud till er om en stor glädje för hela folket. 11 Ty i dag har en Frälsare blivit född åt er i Davids stad, och han är Messias, Herren*. 12 Och detta är tecknet: Ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba." 13 Och plötsligt var där tillsammans med ängeln en stor himmelsk här som prisade Gud:
14 "Ära vare Gud i höjden
och frid på jorden,
till människor hans välbehag."*
15 När änglarna hade farit upp till himlen, sade herdarna till varandra: "Låt oss nu gå till Betlehem och se det som har hänt och som Herren har låtit oss få veta." 16 De skyndade i väg och fann Maria och Josef och barnet som låg i krubban. 17 Och när de hade sett det, berättade de vad som hade sagts till dem om detta barn. 18 Alla som hörde det förundrade sig över vad herdarna berättade för dem. 19 Men Maria bevarade och begrundade allt detta i sitt hjärta. 20 Och herdarna vände tillbaka och prisade och lovade Gud för allt som de hade hört och sett, alldeles som det hade blivit sagt till dem.

Det är julens sanna budskap!
Julklappar, julmat och Kalle Anka, visst är det mysigt, men tänk på detta varför vi egentligen firar julen.

Grattis på födelsedagen Jesus <3

Goodbye for now, god jul! :D

Dan före...

dopparedan..
Jul i all sin ära, men är det alltid frid och fröjd?
Jag tänker just nu på Vit Jul och hoppas på att dom flesta kommer att få en sån, alltså då pratar jag inte om "I'm dreaming of a white christmas..." med en massa snö, det är ju också mysigt. Men vad jag menar är ju En nykter jul.
Låt barn få behålla den julefriden som finns, alkohol ger ingen frid, bara förstörelse och skada.
Såg för några veckor sen filmen Svinalängorna, jag kände igen mig en del i filmen, tyvärr.
Se filmen, så ser man baksidan med alkoholen och speciellt runt jul.
Alkohol löser inga problem, det skapar snarare problem!
Det är inte rolig att se sin pappa full, tro mig jag vet!! Så jag rekommenderar alla nykterhet för barns skull.
Varför slösa bort julefriden för någon drickas skull? Det finns julmust och alkoholfri glögg, come on!
Man kan väl liksom dricka alla andra helger om man nu har det behovet, jag har aldrig druckit en droppe och kommer aldrig göra det heller, jag har bara sett baksida av alkohol och har därför fattat det beslutet.
Jag tycker ärligt talat att det här med vit jul är det bästa man skulle kunna ge i julklapp till sina barn.

Jag önskar alla en god vit jul <3
Gud välsigne er!

Alltså nu måste jag...

...skriva oftare!!
Det har ju hunnit bli vinter sen sist jag skrev :O
Jag har fyllt 19, sett Himlen är oskyldigt blå och ja, sett väldigt mycket på Ondskan och även läst boken ;)

Kan bara säga att jag tycker tiden går väldigt fort, det förvånar mig inte om 7 månader när jag tar studenten att jag kommer ihåg julen som igår, jag har svårt att förstå att det snart är ett år sen UNITE10 var, snart är det ju UNITE11!

Jaja, nog om det

Tänkte säga att det finns ingen större kärlek än den Gud ger till oss, jag glömmer ibland bort att jag kan be för saker som känns jobbigt eller något helt enkelt som att hitta en penna man har tappat bort, men det händer väl alla.. Jag insåg iallafall häromdagen att bara man tror på att något ska hända när man ber så gör det det. Jag har ett så enkelt exempel, jag skulle få en uppgift av en lärare, hon hade jättemycket papper överallt och visste inte vart hon hade gjort av pappret som jag skulle få, jag sa bara snabbt till Gud för mig själv: Hitta pappret i Jesu namn. Två sekunder senare utbrast hon: Här är det!!
Gud ser verkligen till våra problem, men man måste bara tro för att något ska hända medan man ber.
Kan bara säga på tal om tro, jag och Jennifer såg filmen Änglavakt för några veckor sen, den handlar ju verkligen om tro. En pojke hamnar i koma efter en cykelolycka och riskerar hjärnskador, under tiden får pojkens föräldrar kontakt med en man från Frankrike, mamman har inte ens berättat att hans son ligger i koma när fransmannen säger: "Jag vill hjälpa er och jag vill hjälpa er son Alexander".
Den handlar om att tro på att ett mirakel kan ske, och jag rekommenderar den filmen skarpt <3

Måste dra nu, skriver så fort jag får tid igen ;)
Goodbye for now :*

RSS 2.0