6 dagar KVAAAR

Alltså HJÄLP MIG!!! Det är 5 dagar kvar tills Jennifers, Siris och Idas student, vilket kommer bli helt awesome! Vi kommer fira som galningar :D får mig att tänka på gruppen på facebook, vi som kan ha kul utan alkohol :) Men det kommer nog bli en hel del läsk :D
Och på lördag är det inget mindre än Jennifers studentpresent, alltså Green Day på Ullevi i Göteborg!! :D
Jag kan inte förstå att det är sant! Det var bara 9 månader sen vi såg dom sist! Och jag har hört bra rykten om att dom ska spela Wake me up, hoppas verkligen!! Men då hoppas jag inte att Billie börjar gråta, det är en sak att se honom på Youtube, men jag skulle aldrig klara av att se honom gråta i verkligheten.
Förresten ska vi göra något skitkul på konserten, vi ska vifta med blå och gula ballonger för att fira Sveriges nationaldag i förskott :D haha mamma var ju rolig xD när jag berättade om ballongerna sa hon: Är det verkligen en bra idé att du går på den konserten? Du hatar ju när ballonger smäller!
Så det här är inte värre då?
Nej ballonger är värre än Tre Cools trummande ;)
Aja, måste dra nu, ska åka till mormor :)
Goodbye for now :D

Hej igen!

Hoppas på att flera ska läsa min blogg nu!!
Måste bara berätta att det är idag 5 år sen min morbror dog, men samma dag hände även något helt underbart i all tragedi!! Jag blev vän med Jennifer, alltså nu min bästa vän.
Det är värt att fira, för Jennifer är en av dom viktigaste människorna i mit liv <3
Det kommer alltid att vara Griskulting & Fisunge och Anne & Jen <3



Goodbye for now :)

Läser om...

Sitter här och läser om Kurt Cobain, jag har hela tiden trott att han var en sån som uppmanade ungdomar till att ta droger, men så var det ju inte, jag är ganska glad att jag hittade den sidan så jag kunde läsa och sluta ha fördomar.
Kurt Cobains föräldrar var väldigt unga när han föddes och skildes när han var 8 år, det gjorde att han blev väldigt bitter och arg på sina föräldrar för han ville ju ha en familj som alla andra. Han blev mobbad i skolan för att han umgicks med en kille som var homosexuell, skolan nvar dessutom inget för honom, han var bara bra på bild och musik, så han hoppade av skolan och blev utkastad av sin mamma på grund av det.
När Nirvana släppte albumet Nevermind, började Kurt känna sig jagad av sina fans och trodde att de krävde för mycket av honom. Han blev stressad och fick magont som han hade haft när han var barn och började ta olika droger för att slippa smärtan, bl.a. heroin. Han gillade inte media, han tyckte sig se mönstret av sin barndom komma tillbaka, känslor av ensamhet.
Kurt var även manodepressiv, dvs. under en period överdrivet glad och en annan period i den djupaste depressionen man kan hamna, han försökte ta livet av sig under en turné i Rom, men han överlevde och kom in på ett behandlingshem, men rymde därifrån den 1 april, 7 dagar senare hittades han död, omgiven av cigarettfimpar och handdukar, dödsorsaken var ett gevärsskott i huvudet och en överdos av heroin. Kurt Cobain blev bara 27 år gammal, men han kommer alltid att vara en musiklegend!

Goodbye for now

Tomorrow

Hey! Imorgon är det 5 hela år sedan Leif Nielsen lämnade denna jord för att komma till himmelen, kan inte förstå hur fort tiden har gått, det kändes som att det var igår! Det måste även betyda att Livets Ords Kristna skola firar 25 år i år eftersom jag kommer ihåg att vi skulle fira 20 årsjubileet den 27 maj 2005, det värsta var att jag fick inte reda på nånting förrän på söndagen, jag bara hoppades hela tiden på att han skulle överleva, men grejen var att han dog direkt när allt hände, det var så jag uppfattade det som.
Men det var väl lika bra att jag inte fick veta, då skulle jag nog min käke gått i lås för att jag inte hade kunnat stänga munnen.
Jaja ursäkta mina konstiga uttryck.
Men iallafall, jag kan berätta om vad som hände.
Vi höll på stressa för att komma till skolan, plötsligt fick mamma ett sms och hennes första tanke var: "Men åh! Jag orkar inte med John nu!!!" så kollade hon smset där det stod något i stil med: BE! LEIF HAR BLIVIT SPARKAD AV EN HÄST OCH LÄKARNA KÄNNER INGEN PULS!
Då kändes det som att hela världen stannade, men vi kom iväg till festen iallafall.
Vad som hade hänt var att Leif skulle ta ut hästarna till hagen och plötsligt kom en stor traktor som var full med ved, den hade varit och hämtat från skogen efter "Gudrun" och hästen blev livrädd och stegrade och träffade Leif mitt i bröstet. Kan inte tänka hur det måste ha känts för Martin och Johannes som var hemma eller för Anki som fick det samtalet när hon var på jobbet!
Usch vad hemskt!

Den 17 juni var det begravning, jag kommer ihåg hur arg jag var på Gudrun för att jag aldrig fick chansen att konfirmeras för att det var begravning och jag kommer ihåg att efter begravningen försvann dom med kistan direkt efter ceremonin.

Leif Nielsen, rest in peace ♥

Jag kommer nog skriva mer om detta imorgon,
Goodbye for now

Heysan

Hej! Det var längesen som vanligt... Jag har haft fullt upp med skolan och allt möjligt, blablabla :P
Har i dagarna hittat en väldigt intressant blogg, om en ung ensamstående pappa med en pojke på snart två år :) tycker det är så gulligt :) kolla på bloggen här.

Imorgon hade jag tänkt ta mina svängar förbi Livets Ord, känns som att det var 100 år sen jag var där, har vart sjukt mycket i PK det senaste, men det var sista gången på LO imorgon :O
Sen nästa fredag har PK någon slags "Pannkaksfest" ska bli kul att se vad det är för något ;)
Och veckan efter det tar Jennifer studenten och vi åker till GBG för att se Green Day :D
Och veckan efter det slutar jag tvåan, med G i dom flesta ämnena!!!!
Hjälp vad tiden går alltså :O

Oj, nu smäller det, blixtrar och regnar :) Sträckte ut huvudet genom balkongen, blev dyngsur i hela huvudet på en minut eller nåt, men jag kanske är knäpp, men jag älskar verkligen regn! Ska sen gå ut och ta kort på en massa fina löv och blommor med regndroppar på :) Hade gärna gått ut nu, men det är nog inte bra för kameran ;)
Förresten kanske jag kan slänga upp en del bilder här som jag tagit idag :)



Nu måste jag dra, men ha det bäst :)
Goodbye for now

my beating heart belongs to you...

Hej! Ja, jag vet att jag är seg med att blogga, men men... har precis vart på A6 och ätit på McDonalds, usch vad jag mår illa, jag säger det varje gång jag har vart där att jag aldrig mer ska gå dit igen, men det gör jag iallafall även om det inte är ofta.
Aja, vad folk bryr sig om att jag mår illa av McDonalds :P
Men iallafall, jag måste berätta att jag var i Pingst igår, vilket inte är jätteovanligt, men jag gillar verkligen människorna där, jag är ju rätt blyg när jag börjar träffa människor, men där snackar folk med en så man känner sig verkligen hemma, alltså grejen är att jag kan inte välja någon av kyrkorna, jag kommer nog fortsätta vara med i Livets Ord men jag kommer gå till Pingst lika mycket som jag går till Livets Ord, i för sig har jag vart mer i Pingst dom senaste veckorna än i Livets Ord, men egentligen, vad spelar det för roll? Alla kyrkor har samma tro. Men jag trivs verkligen i båda kyrkorna, så det får bli som det blir :)
I Pingst iallafall var det ju först möte och sen cafékväll, sen var det Outreach, så vi stack till Juneporten och delade ut fika till folk, det var intressant, två unga kvinnor kom fram till oss och började diskutera om att alla Pingstvänner dömer folk som inte är kristna, men ni ska inte dra alla över en kant, sa dom, men som tur var fick dom snacka med Tony, han är ett levande bevis på att Gud finns, dom fick iallafall lite mer respekt för honom än oss andra. Men som jag sa till Tony efteråt att det enda man kan göra är att be för dom.

Hjälp vad mycket text det blev nu kände jag ;)
Kan berätta att jag har hittat en så otroligt snygg klänning!!

Kolla här:



Snygg va? :) hittade den på Shocks hemsida :) Funderar på att köpa den i sommar när vi åker till Göteborg!!
Funderar också på att kolla någon snygg jacka på Shock, tycker många andra affärer har så tråkiga jackor.

Måste dra nu, goodbye for now :)

Breaking Dawn

Alltså, detta är det fjärde inlägget bara idag, men jag måste säga en sak som gjorde mig så glad nu!!!
Breaking Dawn har premiär 18 november 2011!! Haha jag har inte ens sett Eclipse än men längtar redan tills nästa xD Men kanske för att Breaking Dawn är min favoritbok av alla böckerna ;) ska bli intressant att se hur Renesmee ser ut på film, om hon ser ut som man föreställt sig :)
Men nu får jag ställa in mig på den 30 juni istället ;)
Aja, goodbye for now! :D

Gaga

Seriöst, vet att jag nyss skrev ett inlägg, men måste bara kommentera en sak,
Vad är det för en big deal om Lady Gaga kommer till Sverige?
Ingen skrev ju så mycket när Green Day kom i oktober, igår stod det om Gaga och idag stod det om Gaga och på måndag kommer det säkerligen stå om Gaga, jag förstår att hon inte är som alla andra...
Men hon är inte så speciell, hon är speciell för sina kläder, inte för musiken. Jag gillar inte Lady Gaga, jag är en av dom enda som inte gör det, om jag vill höra en låt där dom repeterar samma ord en massa så lyssnar jag på Know Your Enemy. Ursäkta, men jag vill ha lite variation och jag hade det inte vart för hennes strippvideor och irriterande sånger hade jag kanske tyckt att hon var okej åtminstone.
Det var allt jag ville säga,
Goodbye for now!

The Last Song!

Alltså, jag förstår mig inte på Metros idiotiska filmkritiker, dom kanske har en helt annorlunda smak på filmer jämfört med mig, dom hatar typ alla filmer jag älskar, The last song fick 1 jordglob, jag skulle ge den 4,5!!
Miley Cyrus är verkligen helt otrolig! Om hon fortsätter så, kommer jag nog fortsätta att älska henne!
Filmen då, den var jättefin, oförutsägbar och sorglig!
Säger som med alla andra filmer, längtar tills den kommer ut på DVD!!! Men det lär ju ta ett tag, eftersom den hade premiär idag, men jag har ju fler filmer att se fram emot :) speciellt Flickan från ovan och Remember Me när det gäller DVD, men på bio längtar jag mest till Eclipse!!!
Och sen är det ju Toy Story 3 och Shrek 4 :) Många filmer som ska ses, undrar hur jag ska hinna med :P
Nu ska jag förresten titta klart på Män som hatar kvinnor,
Goodbye for now <3

Yeeea

Alltså, urskäkta mig för mina tröga rubriker, har inget att skriva :P
Sitter och är väldigt glad, för det första, lyssnar jag på 21 guns, för det andra är jag klar med Nationella provet i Engelska B och sist och STÖRST, Johanna och Daniel har fått sin lilla flicka!!!!
Isabella heter hon och hon är så otroligt söt! Önskar att jag kunde åka till Uppsala lite tidigare än Jennifers student så man kunde få träffa bebisen och föräldrarna :* men, får nöja mig med bilder och sen den 4 juni får jag se henne i verkligheten :)
Är jätteglad för er skull Johanna och Daniel!

Men nu måste jag dra, ska gå på bio och se The Last Song,
Men ta det lugnt och ha det bra ;)
Goodbye for now!

Hey yo!

Hej! Alltså jag börjar bli seg när det gäller bloggandet!
Men men, nu sitter jag iallafall här igen...
Har sån där läskigt sprängande huvudvärk, men hoppas på att det ska gå över till imorgon eftersom jag har Nationellt Prov i Engelska B!! Får be till Gud att det ska gå bra <3

Seriöst, jag måste säga en person som är så sjukt coool!!
Hon är bara en figur i en bok och film, men ändå, Lisbeth Salander!!
Älskar henne!! Låter kanske knäppt att skriva så om en påhittad person, men jag vet att det är minst 56 000 som också gillar Lisbeth ;) kollade på Facebook hur många som gillade henne ;)
Alltså, jag gillar hennes stil och hennes sätt att vara, hon är så hemlighetsfull och ingen får veta något om henne, men hon vet allt om alla andra och hon ger folk det dom förtjänar, speciellt män som hatar kvinnor!
Hon är dessutom otroligt vacker!



Aja, nog talat om Lisbeth :)
Ska skriva om en annan kändis nu tänkte jag... lilla söta Miley Cyrus, vad sjutton håller du på med!?

http://video.se.msn.com/watch/video/miley-cyrus-i-cant-be-tamed/6f5mhlpq?from=sharepermalink

Trodde helt ärligt inte hon skulle falla för det trycket att göra den typen av videor.
Den här typen är nästan som Lady Gaga, alltså, om hon fortsätter så med videorna så har hon förlorat minst ett av sina fans, hon kanske får 10 miljoner fler fans för att hon beter sig som Lady Gaga.
Nu ska jag kolla på några avsnitt av Hannah Montana så min besvikelse går över lite, och imorgon ska jag se The Last Song på bio, hoppas den är bra!!

Goodbye for now!

RSS 2.0